Zoals u misschien weet doe ik mee met het vastenactieproject ‘Wandel voor een ander’. De eerste 100 km zitten erop. Die zijn niet alleen gewandeld. Je mag ook fietsen (je moet dan wel het aantal km door 4 delen) of hardlopen. Dan tikt het al snel aan. Het leukste is natuurlijk om te wandelen met een ander. Vorige week heb ik dat met Bonita gedaan. Wat voelde het rijk, om zomaar midden in de week, een paar uur aandacht te hebben voor elkaar, te genieten van het mooie weer, de omgeving, het gezang van de vogels en ondertussen nog lekker te bewegen ook. Een rondje Austerlitz, inclusief een heerlijk half uurtje op het terrasje bij het Beauforthuis, kreeg zo een extra dimensie. Wat wonen we toch in een mooie omgeving. Ik hoop dat u daar ook volop van geniet. Het is voor ons zo vanzelfsprekend dat het er is, en dat het kan. Maar het kan zomaar anders zijn. Dat ervaren de mensen in Oekraïne, maar ook in Latijns Amerika. Voor hen wandelen we. Mag ik u nog eens attenderen op mijn digitale collectebusOf misschien wilt u een keertje meewandelen. Laat het me weten: m.tiemens@planet.nl of 06 2077 4093.

Marjolein Tiemens