Eindelijk mocht de Kisiclub weer bij elkaar komen. Ondanks het slechte weer, hebben we het droog kunnen houden met een prachtige open tent, die tegen de achterpui was gezet. En natuurlijk volgens de coronaregels.

We hebben nieuwe kinderen mogen verwelkomen, uit Ugchelen en Nieuwegein . De Kisiclub heeft het voornemen om in augustus op kamp te gaan in Doorn.

Het was een gezellige middag. Er wordt altijd gezorgd voor afwisseling in de activiteiten: spelletjes, moppen tappen en nog veel meer. Zo was Wouter vanmiddag een robot, hij kreeg de opdracht om te stofzuigen. Dit gaat goed, maar….iedereen wilde de afstandbediening gebruiken om Sjakie aan te sturen Dit gaf hilarische momenten, de kinderen vonden dit geweldig.

Het was heerlijk om weer iedereen te mogen zien, wel op afstand, maar we hopen in september weer als normaal samen te komen.
De Kisiclub komt op zondag 20 juni weer bij elkaar. We beginnen om 15.00 uur met een eucharistieviering in de St.  Petrus’ bandenkerk in Driebergen. Pastoor Harrold Zemann gaat dan voor.

Team Kisiclub

Foto: Marian van der Laan