Vanaf zaterdag 27 maart mogen we weer samen vieren en elkaar ontmoeten in onze kerk. Aan welke regels moeten wij ons hierbij houden?

• U dient vooraf te reserveren. Dat kan met een mail naar Hennie Schutijser. U kunt haar ook bellen, op vrijdagochtend tussen 9.00 en 12.00, op 0343 51 22 23.
  • Als het maximale aantal van 30 kerkgangers is bereikt kunt u reserveren voor de eerstvolgende viering.
  • Er is geen koor, en samenzang is niet toegestaan.
  • Mondkapjes worden bij voorkeur alleen afgedaan bij het ter communie gaan.
  • Kerkgangers worden verzocht hun handen te desinfecteren bij binnenkomst en voor het ter communie gaan.
  • Tijdens de viering is de verwarming uit en wordt er goed geventileerd.
  • De communie wordt uitgereikt van achter een scherm.
  • Er is geen collecte tijdens de viering. Na afloop kunt u collectegeld doneren in de mandjes bij de uitgang.
  • Koffiedrinken na afloop is helaas niet mogelijk.
  • U wordt verzocht de aanwijzingen van de begeleiders/kosters op te volgen om de RIVM-gedragsregels na te leven.

We hopen u binnenkort te ontmoeten!
Locatieraad en Pastoraatgroep