Toen we van een parochiaan de vraag kregen of er een kamer beschikbaar was in het parochiecentrum om daar rustig te kunnen werken, realiseerden we ons dat er mogelijk meer mensen op zoek zijn naar een andere werkplek dan hun keukentafel. Daarom bieden we de komende maanden flexwerkplekken aan. Alle kamers hebben een bureau en wifi-aansluiting. De kamers worden regelmatig schoongemaakt, er zijn desinfectiemiddelen en bij grote belangstelling wordt gezorgd voor een rooster, zodat er niet teveel mensen tegelijk in het gebouw aanwezig zijn.

Wie belangstelling heeft voor een flexwerk-plek in ons parochiecentrum De Pieterburen aan de Rijsenburgselaan kan contact opnemen met Arnold Hertsenberg via telefoonnummer 06-13193489.
Locatieraad