Mooie paasvieringen in onze parochie

Palmzondag, de Goede Week, en Pasen, er waren veel mooie momenten en goed bezochte vieringen. De kleurige optocht met de Palmpaasstokken van de kinderen, die in Driebergen van de begraafplaats naar de kerk liepen; de verstilde oecumenische boeteviering in Zeist-West; de viering van Witte Donderdag met de voetwassing, de kruisweg, die op verschillende plaatsen gebeden werd, de gezamenlijke Paaswake in Zeist, en natuurlijk de feestelijke paasvieringen in alle prachtig versierde kerken. In Doorn zong het koor weer voor het eerst op volle sterkte, wat een vuur en passie in de kerk. In Woudenberg zong het Catharinakoor voor het laatst, na vijftig jaar was dit een waardig afscheid. De fantastische opbrengst van de Vastenactie in Woudenberg werd na de viering bekend gemaakt, bestemd voor de landrechten van inheemse volkeren.
Hulde aan onze koren, kerkmusici, bloemengroepen, kosters en lectoren, Vastenactiegroepen en ieder die zich heeft ingezet.

Foto: paasbloemen in Doorn