Cultuurdag

Ontmoet en werk samen met jonge vluchtelingen tijdens de cultuurdag voor het hele gezin die op zondag 9 september in Zeist wordt georganiseerd.

Op zondag 9 september wordt een cultuurdag georganiseerd voor kinderen en jongeren uit onze parochie en voor jonge vluchtelingen. Ouders zijn ook van harte welkom. De dag begint om 13.30 in het parochiecentrum aan de Rozenstraat 20 in Zeist en eindigt om 20.00 uur.

Kinderen/jongeren gaan om 14.00 uur met jonge vluchtelingen (en met de ouders) in verschillende workshops zingen, dansen, theater maken en schilderen. Het wordt een mooie en boeiende dag van persoonlijke ontmoeting en samenwerking tussen verschillende culturen.

Om 17.30 geven kinderen en jongeren een voorstelling met zang, dans, muziek en theater aan geïnteresseerde parochianen. De dag eindigt met een heerlijke Arabische maaltijd.

Entree voor kinderen en jongeren is gratis. Volwassenen kunnen een vrijwillige bijdrage leveren.

Mis dit niet en geef je op voor deze bijzonder mooie dag! Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen zich opgeven door te mailen naar h.tran@parochie-sintmaarten.nl

Mensen die alleen voor de voorstelling en het eten komen, dienen dit bij aanmelding aan te geven.

Het programma van de dag ziet er als volgt uit:

13.30    Inloop
14.00    Workshops: zang, dans, muziek, theater en schilderen