Laden Evenementen

Een van de grootste muziekwerken van de klassieke muziek: de Mattheus Passie, vertolkt in een gedurfde en verfrissende bewerking. Een unieke uitvoering waarin klassieke muziek en Latijns-Amerikaanse muziek elkaar ontmoeten. Theatermaker Jan Rot († 22-04-2022) maakte de Nederlandse hertaling waarin op indrukwekkende wijze het verhaal van de evangelist wordt verteld. Met Sharon Kips, Job Hubatka en Musica Extrema. En met Noraly Beyer als verteller.

De populaire zangeres Sharon Kips en bariton Job Hubatka nemen de beroemde recitatieven en aria’s van het lijdens- en sterfverhaal voor hun rekening.
Kips verwierf vooral bekendheid als winnaar van het RTL 4-programma X Factor. Sindsdien is zij een veelgevraagd artiest in met name de Nederlandse gospelscene.
Bariton Job Hubatka soleerde eerder in opera’s van Salieri, Donizetti en Rossini in binnen- en buitenland. Naast klassiek en barok heeft ook de hedendaagse muziek zijn grote interesse. Verder soleert hij regelmatig in de bekende en minder bekende oratoria bij o.a. De Nederlandse Opera.
De muziek wordt verzorgd door het orkest Musica Extrema, welke sinds  haar oprichting een ontwikkeling heeft meegemaakt die op zijn minst opmerkelijk te noemen is. Het orkest heeft op praktisch alle grote- en kleine concertpodia van Nederland gestaan, maar ook het buitenland heeft al vaak met dit ensemble kennis mogen maken.

Muzikale begeleiding door Musica Extrema:
Tanya Schaap – Viool en artistieke leiding
Ben van den Dungen – Sopraan saxofoon
Carlos Matos – Piano
Hans van der Maas – Accordeon
Vasilis Stefanopoulos – Contrabas

Datum: vrijdag 31 maart 2023

Locatie: St. Jozefkerk, Hessenweg 325, Achterveld

Tijd: 20.00 uur, de kerk is open vanaf 19.30 uur

Kaarten: € 23,50, te via www.theaterdetuin.nl

 

Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Bron tekst en foto: De Zee, theaterproducties

 

Deel dit bericht via Social Media!