Op 27 november overleed, vrij onverwacht, onze mede-parochiaan Ton Verhoeven. Hij werd 76 jaar.

Ton werd geboren in Gendt, als achtste kind in een gezin met elf kinderen. Het was een man met veel humor, niet altijd gemakkelijk voor zichzelf en voor anderen. Maar wel een heel gevoelige en emotionele man, een kant die niet iedereen van hem zag.
Hij trouwde in 1966 met zijn geliefde Ans. Er volgden al snel drie kinderen en het was een druk jong gezin waar de rollen traditioneel waren verdeeld: Ton werkte als een paard, Ans zorgde voor het gezin.
Op 20-jarige leeftijd rondde hij met succes zijn studie fysiotherapie af en twee jaar later startte hij in Leersum zijn eigen praktijk. Hij was succesvol en met zijn humor geliefd bij de patiënten.
Ton was gek op sporten en zelf actief met zaalvoetbal en tennis. Hij reisde zijn kinderen en kleinkinderen overal achterna. Vooral voor zijn kleinkinderen deed hij alles. Hij was een opa uit duizenden.
Na zijn pensioen richtte hij zich volledig op Ans: samen wandelen, fietsen, winkelen, de laatste jaren waren ze een echte twee-eenheid. Ton was een krachtige man die tot op het laatste moment zijn liefde voor en bezorgdheid over Ans uitsprak.

De tekst op zijn rouwkaart luidde: Het einde van een compleet samenzijn is het begin van een mooie herinnering.

Rust zacht Ton, we zullen je missen!