Aan het begin van de veertigdagentijd ontvangen we het askruisje.  In deze bijzondere viering op 22 februari zijn ds. Tineke Dronkert en Fred Kelder de voorgangers.  Arie Boers verzorgt de muziek.

Na de Aswoensdagviering is er wekelijks tot Pasen een oecumenisch avondgebed, voorgangers uit parochie Sint Maarten, PG Zeist-West, Doopsgezinde Gemeente Zeist en Evangelische Broedergemeente  werken eraan mee. Thema: ‘Onderweg’, met subthema’s en met behulp van poëzie (gedichten en liedteksten).

Data: woensdag 22 februari (Aswoensdagviering); woensdag 1, 8, 15, 22 en 29  maart (avondgebed); woensdag 5 april (avondgebed met moment van inkeer en bemoediging/boeteviering. Voorgangers zijn pastor Nelleke Spiljard en ds. Tineke Dronkert).

Tijd (alle vieringen): 19:15 uur.

Plaats: Kerkelijk Centrum Zeist-West, de Clomp 33-02, Zeist. Let op: het avondgebed op 8 maart zal zijn in de Doopsgezinde kerk, Pauw van Wieldrachtlaan 29A, Zeist.

Iedereen die zich deze vieringen op weg naar Pasen wil laten inspireren is van harte welkom.